Osta lisenssi

Kaikki lisenssit ostetaan  osoitteesta www.suomisport.fi

Vuoden 2024 lisenssit ovat nyt myynnissä!

HUOM! Muista valita FIN-alkuinen lisenssin mikäli olet Suomen kansalainen. POSA/WHEA-lisenssit on tarkoitettu kansainvälisille kilpailijoille.

Mikäli ostat väärän lisenssin, niin liitto vähentää 10€ lisenssin palautussummasta aiheutuviin kuluihin.


Profiilin luominen Suomisporttiin (tehdään kertaalleen ennen lisenssin ostoa)

 1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisporttiin.
 2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi. 
 3. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.
 4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä kaikkia omia tietoasi.
 5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

Lisenssin ostaminen (profiilin luomisen jälkeen)

 1. Kirjaudu profiiliisi ja aloita ostotapahtuma valitsemalla Osta lisenssi.
 2. Valitse oletko ostamassa lisenssiä itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet ostamassa lisenssiä lapsellesi, pyydetään sinua ensin täyttämään lapsesi tiedot. Alaikäiselle urheilijalle profiilin rekisteröi lapsen vanhempi oman profiilinsa kautta (”lisää lapsi” toiminnolla). Myös lapsen lisenssi lunastetaan aikuisen profiilin kautta.
 3. Näet sinun ikäisellesi liikkujalle myynnissä olevat lisenssit. Valitse haluamasi lisenssi.
 4. Valitse edustusseura. Edustusoikeutesi on sidottu valitsemaasi seuraan koko kaudeksi. Jos et halua edustaa seuraa, valitse Suomen Tankotanssiliitto.
 5. Valitse haluatko ostaa lisenssin lisäksi Sporttiturva-vakuutuksen. Jos sinulla ei ole kilpailutilanteet kattavaa vakuutusta, suosittelemme ehdotomasti ostamaan Sporttiturvan. Lisätietoja Spottiturva-vakuutuksesta.
 6. Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.
 7. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu: Maksun saajana lukee Maksuturva, joka toimii maksun välittäjänä. Jos valitset laskuvaihtoehdon, maksuusi lisätään palvelussa näkyvä laskutuslisä. Valitessasi lasku- tai erämaksuvaihtoehdon, teet laskutussopimuksen Lindorffin ja Maksuturvan kanssa, et Suomen Tankotanssiliiton kanssa.
 8. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi lisenssin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.

Lisenssin korottaminen tai vaihtaminen

 1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa Sisään Suomisporttiin.
 2. Kirjautuaksesi sisään anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, jonka olet rekisteröinyt omaan profiiliisi.Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä oman profiilisi tietoja.
 3. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit kirjautua sisään Suomisportiin. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit kirjautua sisään Suomisportiin.
 4. Korotettavan lisenssin osto tapahtuu samalla tavalla kuin alkuperäisen lisenssin osto.
 5. Aloita osto valitsemalla Osta lisenssi.
 6. Valitse oletko ostamassa lisenssiä itsellesi vai huollettavalle lapsellesi.
 7. Valitse lajiksi ”tankotanssi”.
 8. Näet valitsemaasi lajiin sinun ikäisellesi liikkujalle korotettavissa olevat lisenssit. Valitse haluamasi lisenssi.
 9. Valitse haluatko ostaa lisenssin lisäksi Sporttiturva-vakuutuksen. Jos sinulla ei ole kilpailutilanteet kattavaa vakuutusta, suosittelemme ehdotomasti ostamaan Sporttiturvan. Lisätietoja Spottiturva-vakuutuksesta.
 10. Varmista vielä yhteenvedosta, että kaikki on kunnossa. Tarvittaessa pääset muuttamaan tekemiäsi valintoja klikkaamalla yhteenvedon kohtia. Kun kaikki on kunnossa, klikkaa Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan.
 11. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.
 12. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu.
 13. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun.
 14. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi lisenssin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.