Edustusseura

Urheilija voi kilpaillessaan edustaa Tankotanssiliiton jäsenseuraa.


Edustusseuran valinta (lisenssin oston yhteydessä)

  1. Kirjaudu profiiliisi ja aloita ostotapahtuma valitsemalla Osta lisenssi.
  2. Valitse oletko ostamassa lisenssiä itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet ostamassa lisenssiä lapsellesi, pyydetään sinua ensin täyttämään lapsesi tiedot. Alaikäiselle urheilijan profiilin rekisteröi lapsen vanhempi oman profiilinsa kautta (”lisää lapsi” toiminnolla). Myös lapsen lisenssi lunastetaan aikuisen profiilin kautta.
  3. Näet sinun ikäisellesi liikkujalle myynnissä olevat lisenssit. Valitse haluamasi lisenssi.
  4. Valitse edustusseurasi. Edustusoikeutesi on sidottu valitsemaasi seuraan koko kauden ajan. Jos et halua edustaa tiettyä seuraa kilpailuissa, valitse seuraksi ”Suomen Tankotanssiliitto”
  5. Valitse haluatko Sporttiturva-urheiluvakuutuksen.
  6. Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.
  7. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu: Maksun saajana lukee Maksuturva, joka toimii maksun välittäjänä. Jos valitset laskuvaihtoehdon, maksuusi lisätään palvelussa näkyvä laskutuslisä. Valitessasi lasku- tai erämaksuvaihtoehdon, teet laskutussopimuksen Lindorffin ja Maksuturvan kanssa, et Suomen Tankotanssiliiton kanssa.
  8. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi lisenssin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.

Edustusseuran vaihtaminen (lisenssin oston jälkeen)

Ota yhteyttä info@tankotanssi.fi. Kerro sähköpostissa nimesi, sportti-id ja seuran nimi, johon haluat vaihtaa. Seuraa voi lähtökohtaisesti vaihtaa vain kerran kaudessa esimerkiksi muuton tai valmentajan vaihtumisen takia.