Urheiluvakuutus

Lisenssit ja Sporttiturva ostetaan osoitteesta www.suomisport.fi.

Kaikki Tankotanssiliiton lisenssit voidaan lunastaa OP Vakuutus Oy:n Sporttiturvan kanssa tai ilman sitä. Sporttiturva on erityisesti urheilijoiden tarpeisiin räätälöity määräaikainen vakuutus. Tankotanssiliiton tapahtumissa urheiluvakuutus on vapaaehtoinen, mutta suositeltava. Tankotanssijan Sporttiturva maksaa vain 80 euroa vuosi!

Tankotanssiliiton yhteistyökumppani urheiluvakuuttamisessa on OP Vakuutus Oy. Tarjoamme lisenssien yhteydessä OP:n Sporttiturva-vakuutusta. Otathan huomioon, että kaikki yleiset vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutukset eivät korvaa tankotanssin kilpailutoiminnassa tapahtuvia vahinkoja. Tarkista asia vakuutusyhtiöstäsi!

OP:n Sporttiturvan kattavuus ja tuoteseloste:
Sporttiturvan vakuutusehdot on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tuoteselosteesta näkee helposti vakuutuksen hinnat, hoitokatot ja mahdolliset omavastuut. Lue myös Suomen Voimalajiliiton Sporttiturvan vakuutusehdot.

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksina.

  • Hoitokorvaus 15 000€ jokaista äkillistä tapahtumaa kohti
  • Omavastuu 100€ jokaista äkillistä tapahtumaa kohti
  • Haittakorvaus 30 000€
  • Kuolinkorvaus 8500€

Sporttiturva on voimassa kaiken ikäisille seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa:

  • ottelu/kilpailu/turnaus
  • harjoitus, joka on lajille omanaista tai valmennusohjelman mukaista
  • kilpailumaatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan

sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin (enintään 3kk pituisilla matkoilla).

Vakuutuksen myyntiaika päättyy ko. vuoden lisenssin myyntiajan päättyessä. Vuoden 2023 kohdalla tämä tarkoittaa, että vakuutusten myyntikausi päättyy 31.8.2023.

Lisenssin ja Sporttiturvan voimaan astuminen:
Lisenssi ja siihen liittyvä Sporttiturva astuu voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli se voidaan todistaa esim. maksukuitilla.

Vakuutuksettomasta lisenssistä vakuutukselliseen:
Mikäli haluat muuttaa vakuutuksettoman lisenssin vakuutukselliseksi, voit tehdä sen kirjautumalla uudelleen lisenssien verkko-ostoon.

Sporttiturvan irtisanominen:
Mikäli jostain syystä haluat irtisanoa lisenssiin liittyvän Sporttiturvan, lähetä irtisanomisilmoitus osoitteella urheiluvakuutukset@op.fi. Ilmoituksessa pitää mainita urheiluliiton nimi, oma nimi, täydellinen henkilötunnus, palautustili ja mitä irtisanotaan (koko lisenssi, vakuutus).

Vamman sattuessa
Vamman satuttua hakeudu hoitoon ensisijaisesti Pohjola sairaalaan, jos sellainen paikkakunnaltasi löytyy. Pohjola sairaalassa sinun ei tarvitse käyttää omaa rahaa ja korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä. Saat korvauspäätöksen samantien.

Sairaalassa on aina paikalla ortopedi, jonka vastaaotolle pääset suoraan ilman lähetettä.

Muilla kumppanilääkäreillä maksat lääkärikulut ensin itse ja teet sen jälkeen korvaushakemuksen OP:n verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Täytä vahinkoilmoitukseen myös lisenssivakuutuksen numero 06-219519.

Lisätiedot: www.pohjola.fi/pohjola/henkiloasiakkaat/vakuutukset/urheilu?id=312650&srcpl=8