Liity jäsenseuraksi

Tankotanssiliiton alaisten tapahtumien järjestämisen ja edustusseurana toimimisen edellytys on Tankotanssiliiton seurajäsenyys. Jäsenyyttä voi hakea rekisteröity yhdistys tai yritys.

Uuden yhdistyksen perustaminen tapahtuu PRH:n kautta. Yhdistysrekisteri myös neuvoo ja opastaa yhdistyksen perustamisessa. Olympiakomitean sivuilta voi ladata yhdistyksen mallisäännöt ja katsoa vinkkejä seuran perustamiseen.

Uuden yrityksen rekisteröinti tapahtuu YTJ:n kautta. Lisätietoja yrityksen perustamisesta saat Suomi.fi-sivustolta.

Vuonna 2024 seurojen lisenssimaksu on 20 euroa. Lisenssi on uusittava vuosittain. Seuralla on mahdollisuus ostaa myös musiikkiluvat sisältävä lisenssi (200 euroa).

Ohje seuralisenssin ostamisesta: https://suomenvoimalajiliitto.fi/seurat/


Jos seurasi ei ole vielä liiton jäsenseura, tulee jäsenyyttä hakea seuraavasti:

  1. Rekisteröidy Suomisportin käyttäjäksi ja selvitä oma sportti-ID numerosi.
  2. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen seurat@tankotanssi.fi
    Kerro postissa lisätietoja seurastanne (ry vai yritys), harrastajamääräarvio seuran harjoituksissa kuukausitasolla, yhteystiedot jne.
  3. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen liitto perustaa seuran Suomisportiin ja yhdistää sinut seuraasi, eli antaa sinulle seuran pääkäyttäjä -statuksen: Saat Suomisportista sähköpostiviestin seuratunnuksen aktivoimiseksi ja salasanan määrittämiseksi. Liitto lähettää sinulle myös ohjeet seuralisenssin ostamiseen.
  4. Seurakäyttäjänä kirjautuminen tapahtuu kirjautumissivulta linkistä ”Kirjaudu Suomisport-salasanalla (liitto- ja seurakäyttäjät)”. Kirjauduttuasi sisään, päivitä seuran yhteystiedot ja tallenna ne. Voit nyt myös kutsua seurallesi muita seurakäyttäjiä, tehdä lisenssiostoja nipussa ja ilmoittaa seurasi liikkujia tapahtumiin.
  5. Seurakäyttäjien kutsuminen:

Huom! Henkilön tulee olla rekisteröitynyt Suomisporttiin, jotta hänet voi kutsua seurakäyttäjäksi. Vain seuran pääkäyttäjä voi kutsua uusia seurakäyttäjiä.

  1. Kutsu muut seurakäyttäjät Suomisporttiin klikkaamalla suomisportin etusivulla ”hallitse käyttäjiä” linkkiä.
  2. Klikkaa lisää käyttäjä. Etsi henkilö nimellä, tunnuksella tai sportti-id:llä. Valitse henkilö ja klikkaa Kutsu nappia.
  3. Henkilön sähköpostiin toimitetaan linkki, jonka kautta hän käy luomassa itselleen kirjautumista varten salasanan.