Lisenssit

Lisenssit ostetaan osoitteesta www.suomisport.fi

Tankotanssiliitto tarjoaa kaksi eri lisenssivaihtoehtoa: kilpailulisenssi ja harrastuslisenssi. Kilpailu- ja harrastuslisenssiin voit ostaa lisäksi OP:n Sporttiturva-vakuutuksen. Lisätietoja Sporttiturva-urheiluvakuutuksesta.

Vuoden 2020 lisenssit tulevat myyntiin syyskuussa ja ovat voimassa 1.9.2019-31.12.2020. Lisenssien myyntiaika päättyy 31.8.2020. Ylläpitääkseen jäsenyyden /kilpailuoikeuden vuoden 2020 lisenssi tulee olla lunastettuna 31.1.2020 mennessä. Uusilla jäsenillä lisenssi on oltava voimassa 3kk ennen ensimmäistä kilpailua.

Vuoden 2020 jäsenedut: 

  • Edulliset OP-vakuutukset Suomisport-järjestelmästä
  • Jäsenille edulliset hinnat liiton järjestämistä koulutuksista ja workshopeista.
  • Kajon: – taksikyydeistä -10% (alennuskoodin saat liitolta)
  • Sporttimekka: – Fortix tuotteet verkkokaupasta -15% (alennuskoodin saat liitolta)
  • Poleaholic: -10% verkkokaupasta (alennuskoodin saat liitolta)
  • Firent: autonvuokraus verkkokaupasta -10% (alennuskoodin saat liitolta)
  • Akrohouse: -10% kassalla liiton lisenssin esittämällä (Suomisport-app).

Kilpailulisenssi

Tankotanssiliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla tulee olla kilpailulisenssi ja voimassaoleva antidoping-sopimus. Lue lisää antidoping-sopimuksesta täältä.

Suomen Tankotanssiliitto on osa kansainvalistä Pole Sports & Arts World -liittoa. Ostamalla Tankotanssiliiton kilpailulisenssin, liityt automaattisesti myös POSA:n kilpailujäseneksi. 

Kilpailulisenssin hinta kaudella 2020 on 65 euroa aikuisilta ja 35 euroa alle 18-vuotiailta. Opiskelijoiden liikuntaliiton jäsenille lisenssin hinta on 40 euroa. Lue lisää opiskelijan lisenssistä täältä. 

Lisenssi sisältää osallistumismaksun kaikkiin Tankotanssiliiton alaisiin kansallisiin kilpailuihin. Alueellisissa ja kansainvälisissä kisoissa osallistumismaksuista ilmoitetaan erikseen.

Lisenssin voidaan liittää Sporttiturva-urheiluvakuutus.

>> Siirry tästä lisenssin ostoon.

Harrastuslisenssi

Harrastuslisenssi on tarkoitettu tankotanssin harrastajille, jotka haluavat vakuuttaa itsensä Sporttiturva-vakuutuksella tai harkitsevat kilpailemista.

Harrastajelle antidopingsopimuksen allekirjoittaminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Kun antidopingsopimus on allekirjoitettu, voi harrastuslisenssin koska tahansa kauden aikana korottaa kilpailulisenssiin ilman katkosta kilpailuoikeudessa. Lue lisää antidoping-sopimuksesta täältä.

Harrastajajäsenelle ei ole oikeutta kilpailla liiton toiminnan alaisissa kilpailuissa eikä äänestää liiton kokouksissa.

Harrastuslisenssin hinta kaudella 2020 on 35 euroa.
Harrastuslisenssin korottaminen kilpailulisenssiksi 40 euroa.

Huom! Korotus tulee tehdä 3 kuukautta ennen kilpailupäivämäärää, jos antidopingsopimusta ei ole allekirjoitettu lisenssin oston yhteydessä.

Lisenssin voidaan liittää Sporttiturva-urheiluvakuutus.

>> Siirry tästä lisenssin ostoon.

Yhteistyössä