Lisenssit

Lisenssit ostetaan 1.1.2018 alkaen osoitteesta www.suomisport.fi

Tankotanssiliitto tarjoaa kolmea eri lisenssivaihtoehtoa: kilpailulisenssi, harrastuslisenssi ja kannattajalisenssi. Kilpailu- ja harrastuslisenssiin voit ostaa lisäksi OP:n Sporttiturva-vakuutuksen. Lisätietoja Sporttiturva-urheiluvakuutuksesta.

Suomen Tankotanssiliitto on osa kansainvalistä Pole Sports & Arts World -liittoa. Ostamalla Tankotanssiliiton kilpailulisenssin, liityt automaattisesti myös POSA:n kilpailujäseneksi. 

Muista, että voimassaolevan kilpailulisenssin lisäksi sinun tulee allekirjoittaa antidopingsopimus ennen kilpailuihin osallistumista.  Lue lisää antidoping-sopimuksesta täältä.

Kilpailulisenssi

Jokaisen Tankotanssiliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvan urheilijan tulee hankkia kilpailulisenssi ennen ensimmäistä kilpailua. Kilpailulisenssin lisäksi urheilijalla tulee olla voimassaoleva antidoping-sopimus. Lue lisää antidoping-sopimuksesta täältä.

Kilpailulisenssin hinta kaudella 2018 on 60 euroa aikuisilta ja 30 euroa alle 18-vuotiailta ja opiskelijoilta*.
Opiskelijalisenssin päivitys aikuisten lisenssiin 30 euroa.

Lisenssi sisältää osallistumismaksun kaikkiin Tankotanssiliiton alaisiin kansallisiin kilpailuihin. Alueellisissa ja kansainvälisissä kisoissa osallistumismaksuista ilmoitetaan erikseen.

>> Siirry tästä lisenssin ostoon.

* Opiskelijakortti on näytettävä päätuomarille kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä.

Harrastuslisenssi

Huom! Ennen 16.5.2018 ostettu harrastuslisenssi näkyy profiilissa nimellä ”kannattajajäsen”.

Urheilija, joka ei kilpaile Tankotanssiliiton alaisissa kilpailuissa kaudella 2018 voi pitää antidoping-sopimuksensa voimassa ostamalla harrastuslisenssin. Harrastuslisenssin voi koska tahansa kauden aikana päivittää kilpailulisenssiin ilman katkosta kilpailuoikeudessa. Harrastajajäsenelle ei ole oikeutta kilpailla liiton toiminnan alaisissa kilpailuissa eikä äänestää liiton kokouksissa.

Jos urheilja ei maksa kaudelle kilpailu- tai harrastuslisenssiä antidoping-sopimus raukeaa. Uusi sopimus tulee allekirjoittaa viimeistään 12 kuukautta ennen kilpailupäivämäärää. Lue lisää antidoping-sopimuksesta täältä.

Harrastuslisenssin hinta kaudella 2018 on 30 euroa.
Harrastuslisenssin korottaminen kilpailulisenssiksi 40 euroa.
Huom! Korotus tulee tehdä 3 kuukautta ennen kilpailupäivämäärää.

>> Siirry tästä lisenssin ostoon.

Kannattajalisenssi

Vanhemmat, valmentajat ja muut tankotanssista kiinnostuneet voivat liittyä Tankotanssiliiton kannattajajäsensiksi ostamalla kannattajalisenssin. Kannattajajäsenellä ei ole oikeutta kilpailla liiton toiminnan alaisissa kilpailuissa eikä äänestää liiton kokouksissa.

Kannattajalisenssillä saat alennuksia mm. liiton koulutuksista ja tapahtumien pääsymaksuista sekä kuukausittaisen uutiskirjeen. Huom! Tämä lisenssi ei ylläpidä antidopingsopimusta. Mikäli olet allekirjoittanut antidopingsopimuksen, suosittelemme ostamaan harrastuslisenssin, jotta sopimus ei raukea.

Kannattajalisenssin hinta kaudella 2018 on 10 euroa.

>> Siirry tästä lisenssin ostoon.

Suomen Tankotanssiliittoa tukemassa mm.