Lisenssit

Lisenssit ostetaan 1.1.2018 alkaen osoitteesta www.suomisport.fi

Tankotanssiliitto tarjoaa kolmea eri lisenssivaihtoehtoa: kilpailulisenssi, harrastuslisenssi ja kannattajalisenssi. Kilpailu- ja harrastuslisenssiin voit ostaa lisäksi OP:n Sporttiturva-vakuutuksen. Lisätietoja Sporttiturva-urheiluvakuutuksesta.

Suomen Tankotanssiliitto on osa kansainvalistä Pole Sports & Arts World -liittoa. Ostamalla Tankotanssiliiton kilpailulisenssin, liityt automaattisesti myös POSA:n kilpailujäseneksi. 

Muista, että voimassaolevan kilpailulisenssin lisäksi sinun tulee allekirjoittaa antidopingsopimus ennen kilpailuihin osallistumista.  Lue lisää antidoping-sopimuksesta täältä. Tankotanssiliiton lisenssivat ovat voimassa kalenterivuoden 1.1. – 31.12. Lisenssi tulee siis uusia aina 30.1. mennessä, jotta antidopingsopimus pysyy voimassa katkeamatta.

Lataa ohjeet: Mikä_lisenssi_minun_kannattaisi_valita.pdf

Kilpailulisenssi

Tankotanssiliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla tulee olla kilpailulisenssi ja voimassaoleva antidoping-sopimus. Lue lisää antidoping-sopimuksesta täältä.

Kilpailulisenssin hinta kaudella 2018 on 60 euroa aikuisilta ja 30 euroa alle 18-vuotiailta ja opiskelijoilta*.
Opiskelijalisenssin päivitys aikuisten lisenssiin 30 euroa.

Lisenssi sisältää osallistumismaksun kaikkiin Tankotanssiliiton alaisiin kansallisiin kilpailuihin. Alueellisissa ja kansainvälisissä kisoissa osallistumismaksuista ilmoitetaan erikseen.

Kilpailulisensillä saat lisäksi 50 % alennusta sääntökoulutuksista ja vähintään 10 % alennuksen tapahtumien pääsylipuista. Lisenssin voidaan liittää Sporttiturva-urheiluvakuutus.

>> Siirry tästä lisenssin ostoon.

*  Alle 20-vuotiaat lukio-, ammatti- tai korkeakouluopiskeljat sekä varusmiehet. Opiskelijakortti on näytettävä päätuomarille kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä.

Harrastuslisenssi

Huom! Ennen 16.5.2018 ostettu harrastuslisenssi näkyy profiilissa nimellä ”kannattajajäsen”.

Harrastuslisenssi on tarkoitettu tankotanssin harrastajille, jotka haluavat vakuuttaa itsensä Sporttiturva-vakuutuksella tai harkitsevat kilpailemista.

Harrastajelle antidopingsopimuksen allekirjoittaminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Kun antidopingsopimus on allekirjoitettu, voi harrastuslisenssin koska tahansa kauden aikana korottaa kilpailulisenssiin ilman katkosta kilpailuoikeudessa. Lue lisää antidoping-sopimuksesta täältä.

Harrastajajäsenelle ei ole oikeutta kilpailla liiton toiminnan alaisissa kilpailuissa eikä äänestää liiton kokouksissa.

Harrastuslisenssin hinta kaudella 2018 on 30 euroa.
Harrastuslisenssin korottaminen kilpailulisenssiksi 40 euroa.

Huom! Korotus tulee tehdä 3 kuukautta ennen kilpailupäivämäärää, jos antidopingsopimusta ei ole allekirjoitettu lisenssin oston yhteydessä.

Harrastuslisenssillä saat lisäksi 50 % alennusta sääntökoulutuksista ja vähintään 10 % alennuksen tapahtumien pääsylipuista.  Lisenssin voidaan liittää Sporttiturva-urheiluvakuutus.

>> Siirry tästä lisenssin ostoon.

Kannattajalisenssi

Vanhemmat, valmentajat ja muut tankotanssista kiinnostuneet voivat liittyä Tankotanssiliiton kannattajajäsensiksi ostamalla kannattajalisenssin. Kannattajajäsenellä ei ole oikeutta kilpailla liiton toiminnan alaisissa kilpailuissa eikä äänestää liiton kokouksissa.

Kannattajalisenssillä saat alennuksia mm. liiton koulutuksista ja tapahtumien pääsymaksuista sekä kuukausittaisen uutiskirjeen. Huom! Tämä lisenssi ei ylläpidä antidopingsopimusta. Mikäli olet allekirjoittanut antidopingsopimuksen, suosittelemme ostamaan harrastuslisenssin, jotta sopimus ei raukea.

Kannattajalisenssin hinta kaudella 2018 on 10 euroa.

Kannattajalisenssillä saat lisäksi 30 % alennusta sääntökoulutuksista ja vähintään 10 % alennuksen tapahtumien pääsylipuista.

>> Siirry tästä lisenssin ostoon.

Yhteistyössä