Pajulahden koulutusviikonloppu – 7.-8.8. LOPPUUNMYYTY

Lisäpaikkojen myymistä arvioidaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa koronatilanteesta riippuen.

Viikonlopun ohjelma on suunniteltu tukemaan kilpailijoiden ja valmentajien valmistautumista seuraavalle kisakaudelle, huomioiden uudistuneet kilpailusäännöt 2021. Viikonlopun aikana painotetaan etenkin koreografian taiteellista osuutta.

Koulutusviikonloppu sisältää 6 workshoppia/koulutusta, joista sääntökoulutus 2 on päädytty pitämään etäkoulutuksena maaliskuussa 2021.

Ilmoittaudu tapahtumaan Suomisportissa

Sääntökoulutus 2

Tämä teoriakoulutus on tarkoitettu jatkokoulutukseksi sääntökoulutus 1:n käyneille tai jo sääntöjä tuntevalle kilpailijalle/valmentajalle. Koulutus antaa lisäeväitä kisakoreografian rakentamiseen: syvennymme etenkin uudistuneisiin koreografian taiteellisuuden arviointikriteereihin ja pakollisten liikkeiden valintaan. Koulutuksen pitävät POSA:n ja Tankotanssiliiton viralliset tuomarit Heidi Lukkarinen ja Heidi Tiusanen.

Esiintyminen ja ilmaisu kisalavalla

POSA:n kilpailusäännöissä myös Sport-kisoissa painotetaan taiteellisuutta, ilmaisua ja esiintymistä. Tässä workshopissa saat ideoita oman lavaesiintymisen kehittämiseen, musiikin tulkintaan liikkeen avulla sekä erilaisten liikekielten käyttöön. Workshopissa tehdään käytännön harjoituksia ilmaisuun ja esiintymiseen liittyen. Workshop on suunniteltu vastaamaan uudistuneita taiteellisia kriteereitä ja sen tavoitteena on tarjota keinoja omien a-pisteiden nostamiseen. Workshopin pitää Laura Koistinen.

Tanssillisuus koreografian teossa

Workshopissa keskitytään tanssillisuuteen kilpailukoreografian näkökulmasta. Saat ideoita esimerkiksi lattiatyöskentelyyn ja sulaviin siirtymiin tangolta toiselle sekä vartalon eri osien ja lattian eri tasojen käyttöön. Workshopissa tehdään käytännön harjoituksia keskittyen myös uudistuneisiin taiteellisiin kriteereihin. Workshopin pitää Laura Koistinen.

Akrobatialiikkeet haltuun -workshop

Vaikka akrobaattiset liikkeet lattialla eivät ole kisaohjelmassa pakollisia, niillä saa koreografiaan lisää näyttävyyttä ja tärkeitä lisäpisteitä. Sanni Erämiehen workshopissa tutustutaan sääntöjen mukaisiin liikkeisiin, ja tehdään myös niitä kohti tähtääviä harjoituksia. Pääset entisen suomenmestarin opissa siistimään myös jo sujuvia liikkeitä.

Anti-doping -koulutus

Suomen Voimalajiliitto ja Suomen Tankotanssiliitto kuuluvat kansainvälisen anti-doping sopimuksen alaisuuteen. Koulutuksessa käydään läpi anti-doping sopimuksen perusteet, jotka jokaisen urheilijan ja valmentajan on hallittava.

Turvallisuuskoulutus

Turvallisuuskoulutus antaa kattavan tietopaketin turvallisesta harjoittelusta välineturvallisuuden näkökulmasta. Koulutus koostuu kolmesta luennosta:

  1. luento: Ilma-akrobatiavälineiden kiinnittämisen perusteet, luennoitsijana Turun AMK:n taideakatemian sirkusopettaja Heidi Aho
  2. Liiton ohjeistus tankotanssitankojen turvallisuuden kehittämiseen studioissa, kotona ja kilpailuissa. Jyrki Rantanen
  3. Hätäensiapu putoamisvammoissa

ILMOITTAUTUMINEN JA HINNAT:

Osallistumismaksu 130e sisältää:

  • yöpyminen (la-su) 2 hengen hotellitason huoneessa
  • ruokailut tapahtuman aikana
  • kaikki 6 workshoppia/koulutusta

Huoltajapaketti 100e sisältää:

  • yöpyminen (la-su) 2 hengen hotellitason huoneessa
  • ruokailut tapahtuman aikana

Osallistumismaksut sisältävät majoituksen 2 hengen huoneissa. Ilmoittautumisvaiheessa voit halutessasi ilmoittaa kenen kanssa majoitut samaan huoneeseen. Mikäli haluat varata itsellesi 1 hengen huoneen, lisätään osallistumismaksuun 30 euroa.

Ilmoittautuminen Suomisportissa 31.12.2020 mennessä (linkki ilmoittautumiseen)

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan koronaepidemian takia, tapahtuma ja osallistumisoikeus siirretään. Osallistujan sairastuessa tai muuten jäädessä pois tapahtumasta, osallistumismaksua ei palauteta.

Alle 18-vuotias voi osallistua tapahtumaan täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Huoltajana voi toimia tapahtumaan itsekin osallistuva aikuinen tai vaihtoehtoisesti huoltaja voi hankkia itselleen huoltajapaketin.

YHTEYSTIEDOT JA AIKATAULUT:

Koulutusviikonloppu pidetään liikuntakeskus Pajulahdessa (Pajulahdentie 167, Nastola).

Lisätiedot tapahtumasta ja tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille mahdollisimman pian uuden aikataulun varmistuttua. Kysymykset tapahtumaa koskien info@tankotanssi.fi

Kuva: ©Tomi Jokela