Kysymyksiä ja vastauksia

Lisenssien tiedot löytyvät lisenssit -sivulta. Lisenssit ostetaan Suomisport-järjestelmän kautta. Ohjeet rekisteröitymiseen ja lisenssin ostamiseen löydät osta lisenssi -sivulta.

YLEISET LISENSSIKYSYMYKSET

Mikä lisenssi on ja miksi sitä tarvitaan?
Jokaisella liiton tai sen jäsenseuran järjestämään kilpailuun osallistuvalla urheilijalla tulee olla voimassaoleva Tankotanssiliiton kilpailulisenssi. Lisenssi sitoo kilpailijan antidopingsopimukseen, sekä liiton sääntöihin. Lisenssikortti tai lisenssimaksun kuitti on todiste lisenssin voimassaolosta ja se on pidettävä mukana kilpailuissa lisenssitarkastuksen varalta.

Mikä lisenssi tai passi minun pitää hankkia?
Lisenssi hankitaan ensisijaisesti syntymävuoden mukaan. Mikäli urheilija aikoo osallistua Tankotanssiliiton alaisiin kilpailuihin kuluvana kautena, tulee hänen hankkia kilpailulisenssi.

Suomisport osaa ehdottaa oikeantyyppisiä lisenssejä henkilön syntymävuoden perusteella. Ostajan tulee lisäksi päättää haluaako hän ostaa lisäksi Sporttiturva-vakuutuksen ja mitä jäsenseuraa hän edustaa.

Lisätietoja tai apua lisenssien lunastukseen saat liitolta sähköpostitse info@suomenvoimalajiliitto.fi. Voit kysyä neuvoa myös liiton Facebook-ryhmässä. Anti-doping asioissa lisätietoja voit kysyä Tankotanssiliitolta jyrki.rantanen@tankotanssi.fi

palaa ylös

LISENSSIN HANKINTAAN, MAKSAMISEEN JA KOROTTAMISEEN LIITTYVÄT KYSYMYKSET

Miten lisenssi hankitaan ja maksetaan?
Kaikki Tankotanssiliiton lisenssit lunastetaan internetistä, Olympiakomitean ylläpitämästä Suomisport-myyntijärjestelmästä. Voit valita seuraavista maksutavoista: MobilePay, Masterpass, Nordea E-maksu, Danske Bank Verkkomaksu, Aktia verkkomaksu, POP Pankin verkkomaksu, Osuuspankki Verkkomaksu, Ålandsbanken E-maksu, Säästöpankin verkkomaksu, Handelsbanken Verkkomaksu, S-pankki Verkkomaksu, Oma Säästöpankin verkkomaksu, Korttimaksu (Visa, Visa Electron, MasterCard), Maksuturva Lasku (kuluttajille, laskulisä 5 euroa), Maksuturva Erämaksu (kuluttajille).

Kun maksu kirjaantuu järjestelmään, saat Suomisport-profiiliisi merkinnän lisenssistä (lisenssikortin). Lisenssisi on voimassa maksuhetkestä alkaen.

Ostan useamman eri lisenssin itselleni. Pitääkö huomioida jotain?
Voit lunastaa vain yhden lisenssin kerrallaan. Tämä siksi, että eri lisensseille pitää muodostua oma viitenumero.

Maksaessani lisenssiä tuli virhetilanne. Epäilen että maksu lähti tililtäni useaan kertaan. Mitä teen?
Tee asiasta lyhyt selvitys osoitteeseen info@tankotanssi.fi. Tarvittavat tiedot: henkilön nimi, sportti-id ja maksussa käytetty viitenumero / viitenumerot. Liitä mukaan myös tilinumerosi johon mahdollinen tuplamaksu palautetaan.

Maksoin lisenssin ilman viitenumeroa suoraan liiton tilille. Kuulin jälkeenpäin että näin ei saa tehdä. Apua?
Rekisteröidy Suomisport-palveluun. Toimita maksusta kuitti osoitteeseen info@tankotanssi.fi ja kerro henkilön nimi, sportti-id ja seura johon lisenssimaksu on tarkoitus kohdentaa. Mikäli kuittia ei ole saatavilla, anna mahdollisimman tarkat maksutiedot, jotta pystymme paikallistamaan maksusi.

Voiko lisenssin lunastaa ilman täydellisiä henkilötietoja?
Ei. Henkilön tulee tunnistautua antamalla täydelliset henkilö- ja osoitetiedot.

Voiko lisenssiluokkaa vaihtaa kesken kauden, tai korottaa vakuutuksettoman lisenssin vakuutukselliseksi?
Mikäli haluat korottaa lisenssiluokkaasi, tai muuttaa vakuutuksettoman lisenssin vakuutukselliseksi, voit tehdä sen kirjautumalla uudelleen lisenssien verkko-ostoon (Suomisport-palveluun). Kirjautuminen on helppoa: Saat puhelinnumeroasi vastaan kertakäyttösalasanan. Myyntijärjestelmä tunnistaa edellisen, saman kauden lisenssin ja tarjoaa korotettavia vaihtoehtoja. Korotuksen maksutiedot saadaan välittömästi.

Ongelmatapauksissa yhteys info@suomenvoimalajiliitto.fi

Yritän korottaa lisenssiäni verkko-ostossa, mutta järjestelmä ei tarjoa minulle korotusvaihtoehtoja.
Kts. edellisen vastauksen loppuosa: Korotettavan lisenssin maksu tulee näkyä lisenssirekisterissä ennen kuin korotus voidaan tehdä. Mikäli korotus on akuutti eikä se yrityksistä huolimatta onnistu Suomisport-palvelussa, ota yhteys suoraan info@suomenvoimalajiliitto.fi

palaa ylös

LISENSSIKORTTIIN LIITTYVÄT KYSYMYKSET

Mikä on lisenssikortti?
Lisenssikortti on todistus suoritetusta lisenssimaksusta. Kortista käy ilmi urheiljan nimi, lisenssiluokka ja mihin seuraan lisenssi on ostettu.

Kortti toimitetaan vain Suomisport-profiiliin. Lisätietoa lisenssikortista.

Minulla ei ole internetselaimen käyttöön sopivaa puhelinta, miten voin todistaa lisenssini?
Voit pitää kilpailutapahtumissa mukana lisenssimaksun kuittia. Lisenssin ostosta tulee lisäksi sähköpostiin kuittaus, joka kannattaa tulostaa ja pitää mukana kilpailuissa maksukuitin lisäksi.

En saanut Suomisportin varmistusviestiä, mitä teen?
Voit tarkastella lisenssiesi tilaa kirjautumalla Suomisport-palveluun. Ongelmatapauksissa yhteys info@suomenvoimalajiliitto.fi

palaa ylös

Onko sinulla jokin muu lisenssikysymys?
Tankotanssiliitto auttaa kaikissa lisenssiasioissa. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: info@suomenvoimalajiliitto.fi tai kysyä neuvoa liiton Facebook-ryhmässä.