KILPAILUKALENTERI 2021

Päivitetty 2.1.2021

Julkaisemme kilpailukalenterin nyt siltä osin, kun vuoden 2021 kilpailupäiviä on saatu vahvistettua. Koronaepidemian aiheuttaman epävakauden vuoksi odotamme vahvistusta SM-kilpailun tarkkaan päivämäärään, ja kilpailukalenterin julkaiseminen SM-kisojen osalta venyy valitettavasti tammikuuhun 2021. Myös harrastetason kilpailuja saatetaan lisätä kilpailukalenteriin myöhemmin. Täydennämme kilpailukalenteria heti, kun saamme vahvistukset kilpailupäivämääristä.

Epävakaan tilanteen takia kilpailukalenteri myös kansainvälisten kilpailuiden osalta vuodelle 2021 on vielä julkaisematta. Tiedotamme kv-kisapaikan lunastaneille vuoden 2021 kilpailuista heti, kun saamme kilpailutiedot POSA:lta.

SM-kilpailut 2021

SM-kilpailut karsintoineen tullaan järjestämään syys-lokakuussa 2021. SM-karsintakiertuetta ei tulla tänä vuonna käymään, vaan SM-karsinnat ja SM-finaali tullaan järjestämään saman viikonlopun aikana samassa paikassa.

SM-kilpailut käydään vuoden 2021 kilpatason (competitive) säännöillä, jotka julkaistaan POSA:n toimesta tammikuussa 2021.

Harrastekilpailut 2021

Osallistumisoikeus harrastetason kilpailuihin on vain kilpailijalla, joka ei ole kilpaillut aiemmin POSA:n competitive-tason kilpailuissa (esimerkiksi SM-kilpailut karsintoineen).

Vuodelle 2021 vahvistetut harrastekilpailut ovat:

24.4.2021      Ready.Set.Pole -harrastekilpailut, Jyväskylä

Kilpailussa mukana kaikki harrastetason kategoriat (amateur). Joka kategorian mitalikolmikko saa edustuspaikan maajoukkueessa ja mahdollisuuden osallistua POSA:n harrastetason kategorioiden (amateur) kansainvälisiin kilpailuihin 2021.

Kilpailut käydään POSA:n vuoden 2021 amatööritason säännöillä, jotka julkaistaan POSA:n toimesta tammikuussa 2021.

Tarkemmat tiedot kilpailutangoista ja esiintymistilasta löydät Facebook-tapahtumasta.

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Suomisportissa 1.1.2021- 28.3.2021. Kilpailuun mahtuu yhteensä 25 kilpailijaa ja kilpailupaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarkemmat kilpailutiedot aikatauluineen ja ohjeet pakollisten liikkeiden ilmoittamiseen lähetetään kilpailijoille sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä.

21.8.2021      Karboni tankotanssikisat, Jämsä

Kilpailussa mukana kaikki harrastetason (amateur) juniorikategoriat.

Kilpailut käydään POSA:n vuoden 2021 harrastetason (amateur) säännöillä, jotka julkaistaan POSA:n toimesta tammikuussa 2021.

Tarkemmat tiedot kilpailutangoista ja esiintymistilasta löydät Facebook-tapahtumasta.

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Suomisportissa 1.1.-26.7.2021. Kilpailuun mahtuu 10 kilpailijaa ja kilpailupaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarkemmat kilpailutiedot aikatauluineen ja ohjeet pakollisten liikkeiden ilmoittamiseen lähetetään kilpailijoille sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä.

Posted by heiditiusanen

Yhteistyössä

Toimintaa tukemassa