Vuoden 2021 jäsenmaksut

Vuoden 2020 lisenssit myynnissä Suomisport-järjestelmässä. 

Suomen Olympiakomitea on perustamassa vuonna 2021 toimintansa aloittavan vakaviin eettisiin rikkomuksiin (sekä doping-asioihin) keskitetyn kurinpitojärjestelmän. Lisätietoa järjestelmästä voit lukea täältä
Koska Suomen Voimalajiliitto (ja sen alaisuudessa toimiva Suomen Tankotanssiliitto) toimii Olympiakomitean alaisuudessa, olemme myös me sitoutuneet tämän uuden kurinpitojärjestelmän toimintaan. Tähän uudistukseen liittyen, myös liiton lisenssikäytänteisiin tulee muutoksia vuodelle 2021.

  • 1.1.2021 alkaen liiton kilpailuissa voi toimia urheilijan lisäksi toimihenkilönä, toimitsijana tai KILPAILUUN AKKREDIOITUNEENA HUOLTAJANA TAI VALMENTAJANA vain henkilö, joka on sitoutunut urheilun eettisiin sääntöihin liiton lisenssin kautta
  • Lisenssivalikoimaan onkin lisätty vuodelle 2021 uudet lisenssit: Huoltaja / Valmentajalisenssi ja Tuomari/Toimihenkilölisenssi
    • Lisenssi sitoo haltijan mukaan urheilun eettisiin sääntöihin, anti-doping järjestelmään ja Suomen Voimalajiliiton kurinpitosääntöihin. Lisensseillä ei ole kilpailuoikeutta, mutta sillä ylläpitää anti-doping sopimuksen esimerkiksi välivuonna kilpailuista.
    • Lisenssi oikeuttaa liiton jäsenetuihin, sekä ilmaiseen sisäänpääsyyn tapahtumiin, joihin tapahtumassa kilpaileva urheilija on nimennyt lisenssin haltijan huoltajakseen / valmentajakseen.
    • Huoltaja / Valmentajalisenssin hinta on 25 euroa
    • Tuomari/Toimihenkilölisenssin hinta on 1,50 euroa. Toimihenkilölisenssi hyväksytään erikseen liiton toimesta.

Muutoin liiton lisenssien hinnat pysyvät samoina, kuin vuonna 2020. Kilpailija- ja harrastuslisensseistä voit lukea lisää täältä.

Posted by hekku

Yhteistyössä

Toimintaa tukemassa