COVID-19 vaikutukset kilpailutoimintaan.

Teksti päivitetty viimeksi 26.8.2020
Suomen Tankotanssiliitto ja POSA seuraavat koronaepidemiatilannetta. Tämän hetkisen tilanteen mukaan on tehty seuraavia päätöksiä loppuvuoden kilpailuista:

Toimenpiteet Tankotanssiliiton alaisissa kilpailuissa:

  • Kilpailujen tuomarit käyttävät maskeja ja suosittelemme maskeja erityisesti studioilla järjestettäviin tapahtumiin yleisölle ja muille toimihenkilöille, mikäli maskin käyttö on henkilöllä mahdollista
  • Kilpailuissa VAIN JUNIOREILLA voi olla 1 huoltaja tai valmentaja backstagella. Aikuisten sarjoilla vain kilpailijat backstagelle.
  • SM-Finaalin myydään vain istumapaikkalippuja ennakkoon Lippu.fi kautta ja katsojamäärää rajataan. Tarkemmin SM-finaalin järjestelyistä voit lukea täältä.
  • Keskeistä on, että osallistujien tai seurueiden välinen 1-2 metrin turvaetäisyys pystytään säilyttämään koko tilaisuuden ajan, myös tilaisuuteen saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa. Tungoksia ja tiiviitä jonoja ei saa päästää syntymään missään vaiheessa tilaisuutta. Paikallinen järjestäjä huolehtii myös yleisön sijoittamisesta siten, että katsojilla on halutessaan mahdollisuus säilyttää turvaväli muihin katsojiin. Järjestäjän pitää myös ohjeistaa osallistujia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä tarjota mahdollisuus käsien puhdistamiseen. Lisäksi toimintaa voi olla syytä eriyttää jakamalla yleisöä ja palveluja erillisille alueille, jotta tilaisuudessa voidaan tosiasiassa noudattaa THL:n ja OKM:n ohjeistusta. Tämän arvioinnista ja käytännön soveltamisesta vastaa tapahtuman järjestäjä.
  • Yleisötilaisuuden tai yleisen kokouksen järjestäjä vastaa siitä, että tilaisuus järjestetään osallistujille turvallisella tavalla.

Vaikutukset kilpailukalenteriin:

1) SM-karsintakiertue järjestetään suunnitellun aikataulun mukaisesti. Tornion SM-finaali järjestetään yksipäiväisenä lauantaina 26.9.2020. Tornion SM-finaalista kategorioiden kolme parasta saa osallistumisoikeuden MM-kisoihin Pole Sport World Championships (Competitive) Milanossa 27.-29.11.2020.Lue lisää SM-finaalin järjestelyistä täältä.

2) Syyskuussa Ukrainassa järjestettäväksi suunniteltu European Pole Sport Championships 2020 on valitettavasti peruttu.

3) Amateur Pole Sport World Championships (suunniteltu järjestettävän 3.-4.10.2020 Savonassa) siirretty Milanoon 27.-29.11.2020 Pole Sport World Championships (Competitive) yhteyteen.

4) The World Pole Art Championship 2020 järjestetään suunnitelman mukaisesti 7.-8.11.2020 Italian Viareggiossa.

5) Jämsä FitFest juniorikilpailu siirretty pidettäväksi 24.10. sisätiloissa

Lisäksi tiedoksi, että Pole Sport World Championships 2020 ja European Pole Sport Championships 2021 ovat karsintakilpailuja, joista jokaisen kategorian parhaat kymmenen saavat paikan CSIT World Sports Games 2021 Zagrebissa heinäkuussa 2021.

Maailmantilanne saattaa muuttua ja muutoksia voi tulla toki vieläkin. Tiedotamme teitä suunnitelmista ja muutoksista mahdollisimman nopeasti.

Posted by heiditiusanen

Yhteistyössä